Bröllop  Vi förevigar ert livs viktigaste och roligaste dag. Vi levererar bilder som ni kommer att vara stolta över tills döden skiljer er åt.

 

 

Bröllop  Det finns massor av bröllopsfotografer som gör ett snabbt och billigt jobb med att fota ett bröllop, men vill du verkligen föreviga ditt livs viktigaste dag med hjälp av det billigaste alternativet? Vi är inte billigast men levererar bilder som ni kommer att vara stolta över under resten av era liv.

 

Bröllop  Vi förevigar ert livs viktigaste, och roligaste, dag och levererar bilder som ni kommer att vara stolta över tills döden skiljer er åt.

 

Klicka för att se våra bröllop

Klicka för att se fler projekt

GULD

2 fotografer - 12 timmar

Minst 250 bilder digitalt

Bröllopsvideo

35 000 kr

SILVER

1 fotograf - 8 timmar

Minst 150 bilder digitalt

-

20 000 kr

BRONS

1 fotograf - 5 timmar

Minst 75 bilder digitalt

-

15 000 kr

logo_ph_sons_NEW_Black

Två fotografer - flera olika vinklar! Hittar du inte vad du söker på sidan, men känner att du gärna vill ha vår hjälp till något roligt projekt, kontakta oss då gärna genom förmuläret på sidan 'kontakta oss' så återkopplar vi så snart vi har möjlighet.

Tre stycken fotografer - tre olika vinklar! Hittar du inte vad du söker på sidan, men känner att du gärna vill ha vår hjälp till något roligt projekt, kontakta oss då gärna genom förmuläret på sidan 'kontakta oss' så återkopplar vi så snart vi har möjlighet.

Följ oss på instagram för att se mer jobb och behind the scenes. 

Instagram: Photographyandsons

 

Följ oss på instagram för att se mer jobb och behind the scenes. 

Instagram: Photographyandsons