Photography & Sons  Två fotografer, flera olika infallsvinklar och en massa spännande bilder! Vi hjälper dig med dina önskemål genom att ta de bilder du behöver men även de bilder du aldrig visste att du saknade!  

 Photography & Sons  Tre fotografer, tre olika infallvinklar och en massa spännande bilder! Mattias, Johan och Mikael hjälper dig med dina fotoönskemål genom att ta de bilder du behöver men även de bilder du aldrig visste att du saknade!

Mattias-Diesel

Mattias Diesel

mattias@photographyandsons.se
0768 66 30 80

Att ta en bild är lite som att fånga en Pokémon - förhoppningsvis är det någon man inte redan har och när man väl fångat den värdesätter man den för alltid. Det roliga är att det finns oändligt med bilder att fånga och det är mitt jobb att göra det.

johan_kontakt

Johan Dirfors

johan@photographyandsons.se
0723 23 69 29

Att fotografera ett porträtt är att se rakt in i någons själ. Det är när man fotograferar som man verkligen kan connecta med människor och fånga det som gör en person till just den personen.

logo_ph_sons_NEW_Black

Två fotografer - flera olika vinklar! Hittar du inte vad du söker på sidan, men känner att du gärna vill ha vår hjälp till något roligt projekt, kontakta oss då gärna genom förmuläret på sidan 'kontakta oss' så återkopplar vi så snart vi har möjlighet.

Tre stycken fotografer - tre olika vinklar! Hittar du inte vad du söker på sidan, men känner att du gärna vill ha vår hjälp till något roligt projekt, kontakta oss då gärna genom förmuläret på sidan 'kontakta oss' så återkopplar vi så snart vi har möjlighet.

Följ oss på instagram för att se mer jobb och behind the scenes. 

Instagram: Photographyandsons

 

Följ oss på instagram för att se mer jobb och behind the scenes. 

Instagram: Photographyandsons